לןגן

עוגת סולת

מאת: עופרה במנולקר, פורסם: 23/07/2017 | 02:41
עוגת סולת

תקציר המתכון: עוגה ממכרת במיוחדדדדד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים ואח"כ מוסיפים סוכר.

  2. בקערה של החלמונים מערבבים את שאר החומרים ואז מוסיפים את הקערה של החלבונים.

  3. אופים בחום של 160 מעלות למשך חצי שעה.

  4. לבינתיים מכינים את הציפוי: שמים בסיר 1 ורבע כוס מים עם 1 כוס סוכר ומערבבים על אש נמוכה עד לאיחוד חומרים במשך 5 דקות.

  5. כשהעוגה עדיין חמה שמים עליה את הציפוי.