לןגן

תפו"א קריספיים אפויים

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 23/07/2017 | 01:08
תפו"א קריספיים אפויים

תקציר המתכון: מתכון משגע לתפו"א קריספיים וטעימים אפויים בתנור😍😍יאמי❤❤

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מבשלים את התפו"א בסיר עם מים וכפית מלח משהו כמו 10 דקות רבע שעה לאחר הרתיחה(חצי בישול-שלא יהיו רכים מידיי אחרת יתפרקו בזמן ערבוב התבלינים.

  3. מסננים ושוטפים עם מי ברז לקירור התפו"א.

  4. מעבירים לקערה גדולה ומתבלים בכל רשימת התבלינים ומערבבים בזהירות עד שכל התפו"א יהיו מכוסים בתבלינים.

  5. מעבירים לתבנית חד פעמי מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות טורבו ואופים עד להשחמה יפה משהו כמו 40 דקות תלוי בתנור.

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤