לןגן

פיתות פרנה

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 23/07/2017 | 00:55
פיתות פרנה

תקציר המתכון: תגידו מה שתגידו לא קונה יותר פיתות פרנה ממאפייה, יצאו לי פיתות ליגת על😍😍

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערת לישה,מוסיפים את השמן והמים בהדרגה ומתחילים ללוש עם הידיים, הבצק צריך להיות רך וקצת דביק.

  3. לשים כ3 דקות ובסוף מוסיפים קצת שמן על הידיים ותופחים מסביב לכל הבצק.

  4. מכסים ומניחים לתפיחה ראשונה כעשרים דקות.

  5. לשים שוב את הבצק עם ידיים משומנות, 4 קיפולים מהצדדים כלפי פנים להורדת הנפח ומניחים לתפיחה נוספת עד להכפלת הנפח.

  6. לוקחים נייר אפייה וחותכים ל-4 ריבועים.

  7. בידיים משומנות קורצים עיגולים ומניחים על נייר האפייה, נותנים להם לנוח דקה ומועכים לפיתה.

  8. בינתיים מחממים גריל חשמלי.

  9. מתחילים להכניס פיתה אחר פיתה לגריל.

  10. צריך לשים לב שלא יישרף כי תוך דקה וחצי זה מוכן מצד אחד ואז הופכים לצד השני, מורידים את הנייר ואופים עוד דקה בערך.

  11. מוציאים מהגריל ומניחים על מגבת ומכסים.

  12. למי שאין גריל חשמלי יכולה להכין בתנור על תוכנת גריל 230 מעלות, על המגש הכי עליון.

  13. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤