לןגן

עוגת גבינה בשתי ורסיות שונות

מאת: דורית כהן, פורסם: 21/07/2017 | 07:36
עוגת גבינה בשתי ורסיות שונות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את ה 150 ג חמאה קרה עם הקמח תופח 3 חלמונים ושליש כוס סוכר.

  2. לשטח על תבנית חצי מהכמות ולאפות על 180 עד להזהבה קלה .

  3. לאפות את החצי השני של הבצק הפריך וכשהוא מוכן לפורר אותו בקערה ולקרר.

  4. לבסיס העוגה השניה,

  5. להמיס 200 ג שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה,

  6. לערבב את הפצפוצי אורז איתם ולהניח בתבנית אחרת.

  7. למלית לשתי העוגות :

  8. להקציף שתי שמנת מתוקה

  9. עם אינסטנט וניל אחד, כוס חלב ושתי כפות סוכר לקצץ יציב . לערבב אחרי הקצפה גביע גבינה לבנה 5% של 500 ג׳ .

  10. למרוח מחצית מהמלית על הבסיס הפריך ואת המחצית הנותרת על פיצפוצי האורז.

  11. לפורר את פירורי הבצק הפריך שאפינו ופוררנו על העוגה עם הבצק הפריך .

  12. לגנאש של העוגת הפצפוצים, להמיס במיקרו חצי שמנת מתוקה עם 150 ג שוקולד מריר ולשפוך על העוגה .

  13. לקרר את שתי העוגות לפחות שעתיים.

  14. בתאבון ובהצלחה 🌹