קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לערבב את ה 150 ג חמאה קרה עם הקמח תופח 3 חלמונים ושליש כוס סוכר.
לשטח על תבנית חצי מהכמות ולאפות על 180 עד להזהבה קלה .
לאפות את החצי השני של הבצק הפריך וכשהוא מוכן לפורר אותו בקערה ולקרר.
לבסיס העוגה השניה,
להמיס 200 ג שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה,
לערבב את הפצפוצי אורז איתם ולהניח בתבנית אחרת.
למלית לשתי העוגות :
להקציף שתי שמנת מתוקה
עם אינסטנט וניל אחד, כוס חלב ושתי כפות סוכר לקצץ יציב . לערבב אחרי הקצפה גביע גבינה לבנה 5% של 500 ג׳ .
למרוח מחצית מהמלית על הבסיס הפריך ואת המחצית הנותרת על פיצפוצי האורז.
לפורר את פירורי הבצק הפריך שאפינו ופוררנו על העוגה עם הבצק הפריך .
לגנאש של העוגת הפצפוצים, להמיס במיקרו חצי שמנת מתוקה עם 150 ג שוקולד מריר ולשפוך על העוגה .
לקרר את שתי העוגות לפחות שעתיים.
בתאבון ובהצלחה 🌹