לןגן

עלי סיגר ממולאים בגבינות וחציל קלוי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/07/2017 | 07:04
עלי סיגר ממולאים בגבינות וחציל קלוי

תקציר המתכון: עלי סיגר ממולאים בגבינות וחציל קלוי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוב הם איתנו

  2. עלי סיגר/פילו מה שבא לכם במילוי גבינות חציל קלוי ופיטריות שמפיניון מתכון של אימי היקרה פשוט 🔥🔥🔥🔥🔥

  3. חציל קלוי על האש. לרוקן את הפנים ולסנן מנוזלים. לערבב בקערה כוס גבינה בולגרית, כוס גבינה צהובה , גבינת כנען 500; סלסלת פיטריות קצוצות מטוגנות במעט שנן ומסוננות

  4. 1 גביע קוטג' , 2 כפות קמח, ביצה 1 ולתבל

  5. במלח פלפל ואורנו לפי טעמכם האישי!

  6. למלא עלי סיגר ב 2 כפות גדושות ולגלגל לצורת אגרול... לרסס מעט ספריי שמן ולאפות על חום 180 מעלות להזהבה