לןגן

גיבץ' עם זיכרון של אמא

מאת: פרידה לוי, פורסם: 20/07/2017 | 03:25

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצל בסיר בינוני רחב עד להזהבה

  2. מוסיפים את החציל החתוך לקוביות ומאדים יחד כ-5 דקות

  3. מוסיפים את הקישואים החתוכים, בוחשים מידי פעם

  4. מוסיפים רסק עגבניות והתבלינים ובוחשים

  5. מוסיפים את המים ומבשלים על אש קטה עד שמתרכך.

  6. *ניתן לאכול חם או קר