לןגן

סיגרים במילוי אגוזים

מאת: דורית כהן, פורסם: 18/07/2017 | 10:50
סיגרים במילוי אגוזים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למלית

אופן הכנה

  1. ללוש את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה , במידה והיא דביקה להוסיף עוד מעט קמח.

  2. לחלק ל 8 כדורים, לעטוף כל כדור בניילון נצמד ולהכניס לשעתיים למקרר.

  3. בינתיים, לערבב את המלית עם האגוזים גרוסים, סוכר וניל וחלבונים.

  4. לרדד כל כדור דק דק,

  5. לחלק אותו לשמונה חלקים,

  6. למלא במלית, לגלל מהצד הרחב לצר יותר, כפי שמגלגלים סיגר, להניח בתבנית, לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה .

  7. לקרר, לפזר אבקת סוכר ,

  8. לשמור בכלי אטום .

  9. בתאבון ובהצלחה 🌹