לןגן

מרק תירס תיאלנדי

מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 18/07/2017 | 01:35
מרק תירס תיאלנדי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים (ל-2 מנות)

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. טוחנים את הגרעיני תירס במג'ימיקס ללא נוזלים, עד לקבלת מרקם חלק.

  3. מערבבים בסיר מים עם נוזלי התירס, תירס טחון, מחית קארי, מלח, סוכר וג'ינג'ר טחון ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה במשך 2 דקות.

  4. מוסיפים לתערובת חלב קוקוס, וממשיכים לבשל במשך דקה תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש.

  5. יוצקים את המרק לקערה, מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.