לןגן

נודלס ביצים וחזה עוף

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 17/07/2017 | 07:18
נודלס ביצים וחזה עוף

תקציר המתכון: איזה טעים מעדן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נודלס וחזה עוף

  2. 5 נתחי חזה עוף

  3. 1/2 חבילת נודלס בצים

  4. תבלינים

  5. אופן ההכנה...

  6. בקערה לערבב 3 שיני שום כתושים

  7. 3 כפות סויה

  8. 3 כפות רוטב טריאקי

  9. 2 כפות שמן שומשום

  10. 1 כף צילי גרוס

  11. 1/2 כפית פפריקה

  12. מעט ג'נג'ר קצוץ טרי

  13. 1 כף מרק עוף

  14. לערבב הייטב ולהשרות את החזה עוף לפחות 1 שעה במקרר..

  15. בינתיים לקחת את הנודלס ולכסות במים רותחים ל10 דקות ...לסנן..

  16. לחמם מחבת פסים ולהוסיף את החזה עוף המושרה ליצרוב ולהפוך לצד השני ואז להוסיף את הנודלס לערבב הייטב עד שהנודלס קיבלו צבע אחיד מהרוטב לפזר מעט כוסברה ולהגיש בהצלחה אורה.....