לןגן

סלסלות קוקוס

מאת: ורד דרור, פורסם: 12/03/2015 | 18:53
סלסלות קוקוס

תקציר המתכון: פתרון לחלבונים שנשארים, מתאים גם למשלוחי מנות בפורים.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים + סוכר לקצף קשה להוסיף תוך כדי הקצפה תמצית רום ו-2-3 טיפות לימון. אחרי שהקצף מתקשה לקפל את הקמח והקוקוס לתוך הקצף בזהירות עד שנהיית בלילה אחידה. לצקת לסלסלות נייר בעזרת 2 כפיות. לקישוט אפשר לפזר מעל סוכריות צבעוניות, כפתורי סוכריות, פירורי שוקולד אפשר גם ללא. לאפות בתנור בחום בינוני כ-20 דק' עד שמשחים.