לןגן

עלי גפן וכרוב ממולא

מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 17/07/2017 | 02:19
עלי גפן וכרוב ממולא

תקציר המתכון: שלומית מרמר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב לפרוס בצל טבעות ,

  2. מעל שכבה תפ"וא

  3. מעל שכבה עגבניות

  4. מעל לימון פרוס

  5. 6-7 שיני שום

  6. להניח לאט את עלי הגפן והכרוב הממולא(סוד - אני קונה מוכנים קפואים-ללא בשר אצל אלברטו בבת ים )

  7. לכסות את הסיר בערך ל5 דקות

  8. בזמן הזה להכין רוטב

  9. מיץ לימון ,שמן זית ,מלח -לערבב היטב ולשפוך מעל .לפזר למעלה עוד שיני שום ולסגור את הסיר לעוד 10-20 דקות על אש קטנה .

  10. ממולץ לאכול עם יוגורט עיזים של גד