לןגן

אורז מקלובה

מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 17/07/2017 | 02:06

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1אופן ההכנה:.

  2. 2מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את שוקי העוף וממשיכים לטגן עוד 2 דקות, הופכים מידיי פעם את השוקיים..

  3. 3מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים..

  4. 4מתבלים במלח פלפל שחור וסילאן ומערבבים..

  5. 5מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה..

  6. 6שימו לב שהמים צריכים להיות מעל האורז כ 2 ס"מ אז במידה וחסר תוסיפו..

  7. 7מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום כל הנוזלים..

  8. 8נותנים לזה להתקרר קצת והופכים על צלחת הגשה..

  9. 9בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.