לןגן

קציצות מטוגנות עם ערמונים ובצל

מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 17/07/2017 | 02:04

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1מערבבים היטב את כל המרכיבים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..

  2. 2לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן כ2 דקות,להוסיף כף סוכר ולהמשיך לטגן עד להזהבה..

  3. 3מוסיפים את הערמונים והתבלינים ומערבבים היטב..

  4. 4מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה..

  5. 5בינתיים מכינים קציצות קטנות ומוסיפים אותם לאחר שהרוטב רתח..

  6. 6מבשלים עד לצמצום הרוטב על להבה בנונית..

  7. 7בהצלחה ובתאבון סוניה❤.