קציצות מטוגנות עם ערמונים ובצל
מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 17/07/2017 | 02:04
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מרכיבים לקציצות
-
חצי קילו בשר בקר טחון
-
1 בצל מגורד בפומפיה (לסחוט את הנוזלים)
-
1 תפו"א מגורד בפומפיה (לסחוט את הנוזלים)
-
3 כפות פרורי לחם
-
2 כפות שמן
-
תבלינים לפי הטעם-
-
מלח,פלפל שחור גרוס, ראס אל חנות,כורכום,פפריקה, כמון וחופן של כוסברה ופטרוזליה קצוצים.
-
מרכיבים לרוטב
-
2 כפות שמן זית/קנולה
-
1 בצל גדול חתוך לרצועות
-
4 שקיות של ערמונים
-
מלח,פלפל שחור גרוס, כורכום,כף סוכר, טיפה פפריקה ,חצי כפית קינמון
-
וכוס עד כוס וחצי מים.
אופן הכנה
-
1מערבבים היטב את כל המרכיבים של הקציצות ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים..
-
2לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן כ2 דקות,להוסיף כף סוכר ולהמשיך לטגן עד להזהבה..
-
3מוסיפים את הערמונים והתבלינים ומערבבים היטב..
-
4מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה..
-
5בינתיים מכינים קציצות קטנות ומוסיפים אותם לאחר שהרוטב רתח..
-
6מבשלים עד לצמצום הרוטב על להבה בנונית..
-
7בהצלחה ובתאבון סוניה❤.