לןגן

קציצות מפרום

מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 17/07/2017 | 01:59

תקציר המתכון: מתכון של סוניה בן הרוש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1להכין צלחת עם חצי כוס קמח מנופה..

  2. 2להכין צלחת עם ביצה טרופה ,מעט מלח ,כפית רסק עגבניות ו3 כפות מים .

  3. 3ולטרוף את הכל יחד..

  4. 4אני הוספתי תפו"א וחתכתי לרצועות בעובי של אצבע והשרתי במים עם קצת מלח כחצי שעה לריכוך..

  5. 5לקחתי חתיכה של תפו"א וליפפתי סביבה את הבשר הטחון לקציצה בצורת אליפסה ..

  6. 6תובלים בקמח ואז בביצה ומטגנים כמה דקות מכל צד בשמן חצי עמוק ומניחים בנייר סופג ..

  7. 7להכנת הרוטב :.

  8. 8בסיר רחב ושטוח מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים 3 שיני שום כתושות לטיגון קצר ומוסיפים: כף פפריקה מתוקה,.

  9. 92 כפות רסק עגבניות ולטגן קלות,.

  10. 102 עגבניות מגורדות ,.

  11. 115 ענפי סלרי ללא הגבעול ,.

  12. 12כפית בהרט מרוקאי,.

  13. 13מעט קינמון,.

  14. 14פלפל שחור גרוס ומלח .

  15. 152 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף ולערבב היטב ,.

  16. 16להוסיף את הקציצות שטיגנו על הרוטב שהוא מבעבע ..

  17. 17לנענע את הסיר ולבשל כחצי שעה על להבה בינונית,.

  18. 18להסיר מכסה לבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה..

  19. 19בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.