לןגן

עלי סיגר קראנצ' במילוי תפוחי עץ עם צימוקים או שוקולד צ'יפס ואגוזי מלך כמה טעיםםםן

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/07/2017 | 11:15
עלי סיגר קראנצ' במילוי תפוחי עץ עם צימוקים או שוקולד צ'יפס ואגוזי מלך כמה טעיםםםן

תקציר המתכון: עלי סיגר/ פילו לשיקולכם...במילוי תפוחי עץ-אגוזי מלך וצימוקים... ממממ מה אני יגיד לכם... מ-ש-ג-ע+!!! לאכול טרי!!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתכון ל-12 יח'

  2. חבילת דפי אגרול מרובעים❤סיון מלול❤

  3. לגרד 4 תפוחי סמיט גדולים היישר למחבת עם הנוזלים, להוסיף כפית מיץ לימון טרי וכף גרידת קליפת לימון.

  4. לא להתחיל לבשל עדיין... תמשיכו להוסיף את כל החומרים הבאים: 5 כפות סוכר, רבע כוס צימוקים/חמוציות/שוקולד צ'יפס חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס וכף סילאן. כעת נתחיל לבשל על אש נמוכה תוך ערבוב עד שהסוכר נמס וכל הנוזלים מצטמצמים. רק לאחר שהתערובת התקררה נתחיל למלא.

  5. ניקח עלה ונמלא כמו אגרול נניח במרכז הכי קרוב לשוליים החיצוניות, 2 כפות גדושות, נקפל את 2 הצדדים למרכז, קיבלתם צורת מלבן? יפה... כעת לגלגל ולהניח בתבנית.

  6. ❤סיון מלול❤

  7. נרסס ספריי שמן,,, רצוי ספריי חמאה ונאפה על חום 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב יפה.

  8. לאחר שמתקרר מעת נפזר למעלה אבקת סוכר. בתיאבון