נודלס מקופץ עם בקר וערמונים
מאת: מיכל אשכנזי, פורסם: 16/07/2017 | 01:08
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
בצל אחד קצות גס
-
2 גזרים קוביות
-
4 שיני שום פרוסות
-
רבע כוס רוטב סויה
-
כפית אבקת מרק עוף
-
2 כפות סילאן
-
3 כפות רוטב צילי
-
200 גרם אנטירקות פרוס דק וחתוך למלבנים קטנים
-
חבילת ערמונים
-
חצי חבילת נודלס מבושלת
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל , להוסיף גזר ולטגן מעט , להוסיף את קוביות הבשר ולטגן
-
לאחר כחמש דקות ותוך כדי ערבוב להוסיף אץ שאר המרכיבים חוץ מהנולדס
-
לערבב ואז להוסיף את הנודלס , לערבב שוב ולטגן מספר דקות
-
בתאבון