לןגן

ערוק - לביבות ירק עיראקיות של סבתא אלוויז

מאת: לאה מאיר, פורסם: 16/07/2017 | 00:47
ערוק - לביבות ירק עיראקיות של סבתא אלוויז

תקציר המתכון: לביבה טעימה מושלמת בפיתה, אין שבת בבוקר בלי ערוק יחד עם הסביח, מתכון קל פשוט מהיר, כל אחד יכול, וכן אפשר גם ללא גלוטן.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי הלביבות, מתבלים ומערבבים היטב

  2. מחממים במחבת רחבה שמן בגובה 2 סנטימטר (לא ניתן לטגן את הלביבה בשמן עמוק) כשהשמן חם בעזרת כף מניחים מהתערובת ומשטחים קלות

  3. מטגנים 3 דקות מכל צד או עד לקבלת צבע זהוב

  4. העבירו לצלחת הגשה יפה שמעליה נייר סופג, תגישו לצד צנוניות, טחינה, חומוס, עמבה, סלט ירקות, ביצים קשות ותה

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה