לןגן

דג סלמון בלימון כבוש

מאת: מעיין גדסי, פורסם: 12/03/2015 | 18:28

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים במים במשך 15 דקות ולשטוף אותם לאחר מכן.

  2. להשרות את הדגים במיץ לימון במשך 15-20 דקות ולשטוף אותם לאחר מכן.

  3. למרוח על הדגים שמן זית.

  4. למרוח שכבה עבה (לפי הטעם) של לימון כבוש.

  5. לפזר מעל הדגים פלפל אדום מתוק גרוס (לפי הטעם).

  6. לפזר מלח בישול מעל.

  7. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור של 180 מעלות למשך 20 דקות בערך, עד שהדגים נראים מבושלים.

  8. להסיר את נייר הכסף ולתת לדגים להתבשל עוד טיפה בתנור.