לןגן

שניצל עוף

מאת: מירי גולני, פורסם: 14/07/2017 | 09:46
שניצל עוף

תקציר המתכון: שניצלים בטעם מעולה, מתכון של בתי האהובה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב טוב טוב (שלא יהיו גושים) את כל המרכיבים פרט לפירורי לחם

  2. להוסיף לקערה את השניצלים

  3. להשאיר את הקערה כשעה-עד שעתיים במקרר לספיגת טעמים

  4. לטבול את השניצלים בפירורי לחם ולטגן אותם בשמן עמוק, כשעל תחתית הסוטאג שמה נייר ומעליו את השמן

  5. להוציא את השניצל על צלחת עם נייר סופג