לןגן

דגים בתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/07/2017 | 08:20
דגים בתנור

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית חד פעמי שמים את הבורי השטופים.

  2. מוסיפים את הפלפל החריף, העגבניות, הגמבה, הלימון והשום.

  3. בכוס חד פעמי שמים שמן, פפריקה מתוקה ומלח מערבבים ושופכים על דגי הבורי והירקות.

  4. דואגים שהדגים והירקות יצופו ברוטב.

  5. אופים בתנור בחום של 180 מעלות בערך שעה או עד שהדגים מקבלים גוון זהוב ומוכנים לאכילה.

  6. בהצלחה