לןגן

חיתוכיות שוקולד ואגוזים

מאת: דורית כהן, פורסם: 14/07/2017 | 07:12
חיתוכיות שוקולד ואגוזים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס על אש נמוכה את הטחינה והשוקולד ,

  2. לבחוש כל הזמן שלא ישרף,

  3. להוסיף את הדבש.

  4. להוסיף חצי כוס חמוציות,

  5. אגוזי מלך, אפשר גם פקאן,

  6. לשפוך את הבלילה בפיירקס על נייר אפייה ,

  7. להכניס להקפאה לפחות לשעתיים,

  8. לפני הגשה להוציא ולפרוס לחתיכות .

  9. בתאבון ובהצלחה 🌹