לןגן

טורטיה במילוי ברוקולי ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/07/2017 | 01:48
טורטיה במילוי ברוקולי ובצל

תקציר המתכון: ליגה לאומית למנה ראשונה 👌

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי ומטגנים כ5 דק⏱ מוסיפים את כל השאר המצרכים וממשיכים כעוד

  2. כ5 דק⏱ נוספות

  3. 3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט

  4. 4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים

  5. 5) מגלגלים אותם בקמח, טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם מעורב עם שומשום

  6. 6) מטגנים בשמן עמוק

  7. בתאבון 😊😊🌳👌👌