חצילים קריספי מטוגן בפירורי לחם מוזהבים
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/07/2017 | 05:56
תקציר המתכון:
אפשר קר❄ ואפשר חם🔥
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
חצילים מטוגנים עם פירורי לחם 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
-
מצרכים הדרושים
-
2 חצילים חתוך לפרוסות
-
קמח
-
2 ביצים טרופות
-
פירורי לחם מעורב עם שומשום תבלין פילדלפיה וטוסקנה
-
שמן פלפל שחור גרוס ומלח לפי הטעם
אופן הכנה
-
1)שמים את הפרוסות החצילים על רשת ומפזרים מלח יום שלם
-
2) מנגבים אותם מצפים אותם בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף פירורי לחם, מטגנים בשמן עמוק ושמים על נייר סופג
-
זה טעים סוווווף!!!!