לןגן

חצילים קריספי מטוגן בפירורי לחם מוזהבים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/07/2017 | 05:56
חצילים קריספי מטוגן בפירורי לחם מוזהבים

תקציר המתכון: אפשר קר❄ ואפשר חם🔥

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים את הפרוסות החצילים על רשת ומפזרים מלח יום שלם

  2. 2) מנגבים אותם מצפים אותם בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף פירורי לחם, מטגנים בשמן עמוק ושמים על נייר סופג

  3. זה טעים סוווווף!!!!