לןגן

פסטה קמבודית?

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 12/07/2017 | 11:04

תקציר המתכון: כשאת מכינה יותר מפעם אחת את יוגעת שהמתכון פצצה. משהו שונה טעים וחגיגי!! אפשר פרווה ובשרי.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים פסטת ביצים ושומרים 1/4 כוס מים.

  2. טוחנים או קוצצים דק חב כוסברה או פטרוזליה עם 4-5 שיני שום אפשר להוסיף פלפל ירוק ושמן לפי העין

  3. מטגנים 2 בצלים מוסיפים חזה או סטיק...

  4. נוסיף כמה פירחי ברוקולי.

  5. מוסיפים רוטב כוסברה ... וקרם קוקוס.מוסיפים 1/4 כוס מים של הפסטה שבישלנו .

  6. מבשלים כמה דקות

  7. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לעוד 5דק.

  8. מגישים עם בוטנים ובצל ירוק מעל בשביל הדאווין🤣