לןגן

גרנולה

מאת: דורית כהן, פורסם: 12/07/2017 | 03:11
גרנולה

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את התערובת יחד עם הדבש או הסילאן ועם המייפל ומעט שמן זית, אפשר גם להוסיף כמה קוביות של חלבה

  2. להניח נייר אפייה על תבנית,

  3. לאפות על טורבו בחום 170 מעלות בדיוק 20 דקות,

  4. לערבב מדי פעם , לדאוג שלא יישרף.

  5. לקרר , ולשמור בכלי אטום.

  6. בתאבון ובהצלחה 🌹