לןגן

קציצות דגים ברוטב עגבניות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 12/07/2017 | 01:33
קציצות דגים ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: קציצות מענגות וניטרפות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה......

  2. טוחנים את הדגים עם השום ,הבצל,כוסברה ופטרוזילה.

  3. מתבלים בכל התבלינים עפ"י הרשימה,מערבבים היטב ,משמנים את הידיים וצרים כדורי דג ,מעבירים למקרר עד לחצי שעה למנוחה ..

  4. רוטב...

  5. לטגן 5 שיני שום עים 5 כפות שמן להוסיף 6 עגבניות מרוסקות 2 פילפלים יבשים שהושרו מעט במים יש חריפים ויש מתוקים,להוסיף 1 פלפל ירוק חריף. לערבב להנמיך להבה לתבל מלח כף פפריקה תמיד אפשר להוסיף פפריקה חריפה 1/4 כפית כרכום 1/4 כפית כמון 1 כפית מרק עוף פרוה 3 כפות רסק עגבניות לערבב הייטב ולהוסיף כוס וחצי מים שזה מגיע לרתיחה ליצור קציצות בעזרת ידיים משומנות ולסדר מעל הרוטב לא אחד על השני... לא לערבב בעזרת כף להשקות את הקציצות מלמעלה ולנענע לצדדים ולבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים.... להשאיר רוטב. .בהצלחה אורה....