לןגן

קראנצ'י תפו"א

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/07/2017 | 11:39
קראנצ'י תפו"א

תקציר המתכון: תוספת נהדרת לכל מנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מרסקים את ה תפו"א ,מכניסים את החלמונים ואת השאר הדברים ,מכניסים לשקית זילוף ללא צנטר ומזלפים על מגש מרופד בנייר אפייה שורות ומכניסים לקירור ❄

  2. 2) חותכים לחתיכות של 5 ס"מ ומגלגלים בקמח

  3. 3)שמים בקערה את החלבונים הנותרים שמים קצת שמן וטובלים את החתיכות ומגלגלים אותם בפירורי לחם מוזהבים מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ותקבלו קראנצ'י

  4. בתאבון

  5. Jacqueline fadelon