לןגן

תבשיל עדשים וכרוב

מאת: זהבה מור, פורסם: 11/07/2017 | 08:57
תבשיל עדשים וכרוב

תקציר המתכון: תבשיל משגע של עדשים וכרוב עם רצועות פרגית !! ❤

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל לרצועות ואת הרצועות לחצי

  2. לטגן עד שמשחים

  3. לחתוך את הכרוב לרצועות בינוניות ואת הגזר לגרד בפומפיה בצד הכי עבה ולהוסיף למחבת

  4. לטגן מעט ולהוסיף רצועות של פרגיות

  5. להשרות את העדשים עם כוס וחצי של מים רותחים עד שהנוזלים כמעט ונספגים

  6. לאחר מכן להוסיף את העדשים למחבת ולהוסיף 2 כוסות מים

  7. לטבל בתבלינים ולהוסיף את הרסק עגבניות

  8. ולבשל כ-20 דק' על אש בינונית

  9. לערבב מידי פעם

  10. בתיאבון ! ❤