לןגן

פילפל חריף חמוץ כמו שיפקה

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 11/07/2017 | 08:28
פילפל חריף חמוץ כמו שיפקה

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מהרבנית אבוחצירא אשתו של רבי אלעזר מבאר שבע זצ״ל ומאז לא מפסיקה להכין

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פילפלים חריפים פרוסים הרבה שום קצוץ הרבה לימון סחוט ומלח .

  2. הלימון צריך לכסות את הפילפלים אני גם חותכת רבעי פרוסות של לימון ללא קליפה צהובה רק הלבן להניח במקרר כמה ימים וזה מוכן לאכילה

  3. כדי לזרז את התהליך ניתן להשאיר יום אחד מחוץ למקרר ואז להכניס לקירור כבר חלק מה פילפלים שינו את ציבעם וזה אומר שהם מוכנים לאכילה