לןגן

סלומון בתנור

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 09/07/2017 | 12:27
סלומון בתנור

תקציר המתכון: טעים בטרוף

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדג אם זה טרי במלח לחצי שעה אם זה קפוא במיץ לימון ומלח לשעתיים לפחות .

  2. לסדר בתבנית כוסברה קצוצה שום פילפלים פרוסות לימון אם רוצים

  3. לשטוף את הדגים

  4. בקערה לשים שמן זית כורכום שום קצוץ 3-4 שיניים בנוסף למה ששמת בתבנית מלח פילפל שחור גרוס את תערובת התבלינים לדגים מעט מיץ לימון או חצי לימון סחוט לערבב לטבול את הדג לסדר בתבנית את שאר הנוזל שנשאר בקערה למזוג על הדגים לכסות ולהכניס לתנור 200 מעלות 15 דקות להוציא מכסה ולתת לו להשחים עוד 5-6 דקות שלא יתייבש

  5. יוצא מעדן בהבטחה