לןגן

גלילת עוף

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 09/07/2017 | 11:52
גלילת עוף

תקציר המתכון: טעים ויפה ודי קל להכנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפתוח חזה עוף לשניצל דק למלא לגלגל.. מצב סירטון לאופן המילוי

  2. מילוי

  3. בשר טחון בצל מטוגןאו טרי קצוץ דק אורז וצנוברים כוסברה ופיטרוזיליה קצוצה בתיבול מלח פלפל שחור גרוס בהרת להוסיף שמן סיבוב קטן ומים סמ׳ מעל האורז לבשל את האורז אני עושה במיקרוגל 20-15 דקות לערבב כשזה מוכן ולקרר ולמלא את החזה..להניח בסיר על הצד של החיבור

  4. לרוטב

  5. לטגן עים 4 כפות שמן בצל גדול חתוך לרצועות עד להשחמה אפשר להוסיף 2 סלסילות פיטריות אפשר גם מקופסה לטגן 3-4 דקות או ערמונים או שמהם יחד ואפשר גם בלי כלום להניח את החזה הממולאעל החיבור לתבל מלח פלפל שחור גרוס כפית כרכום מעט סילאן להוסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה להנמיך להמשיך לבשל עד לצימצום הנוזלים 5 דק לפני סיום לערבב כף מרק פיטריות עים רבע כוס מים קרים לשפוך מעל הכל על להבה קטנה לעוד 5 דקות .

  6. בתאבון ובהצלחה

  7. ציפורה דרור