לןגן

אורז פרסי עם תפוא

מאת: אופירה רבני, פורסם: 08/07/2017 | 23:39
אורז פרסי עם תפוא

תקציר המתכון: טעים ובסיסי וחובה בכל ארוחה

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח אורז בסיר ולסנן

  2. בסיר אחר לטגן פרוסות תפוא עם שמן מלח וכרוכום

  3. להוסיף את האורז המסונן על התפוא

  4. להוסיף רבע כוס שמן ועלים ולכסות את הסיר עם המכסה ומגבת שתספוג את האדים

  5. בתאבון