לןגן

קציצות עוף עם אפונה עדינה וארטישוק

מאת: דורית כהן, פורסם: 08/07/2017 | 03:15
קציצות עוף עם אפונה עדינה וארטישוק

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את הטחון עוף, ביצה, פירורי לחם ,

  2. בצל מגורד, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק,

  3. בהרט, מלח ופלפל שחור גרוס .

  4. לתת מנוחה חצי שעה במקרר לספיגת טעמים.

  5. לאחר מיכן ליצור קציצות קטנות ולטגן בשמן,

  6. להניח על נייר סופג .

  7. בסיר רחב, לטגן בצל קצוץ דק דק עד להשחמה,

  8. להוסיף שיני שום קצוצות,

  9. 3 פלפל צ׳ילי חתוך לרצועות , כוס וחצי מים רותחים, כפית גדושה כורכום, כף אבקת עוף, פלפל שחור גרוס ומלח,

  10. להוסיף את האפונה ואת תחתיות הארטישוק שהן חתוכות ולבשל עד לריכוך ,להוסיף את הקציצות עוף שטוגנו קודם לכן , לבשל עוד חצי שעה יחד לספיגת טעמים,

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹