לןגן

כוסמת - מתכון אישי

מאת: דורית כהן, פורסם: 08/07/2017 | 01:54
כוסמת - מתכון אישי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות במים כוס וחצי כוסמת

  2. אחרי שבררנו אותה טוב,

  3. להניח את הכוסמת במסננת ולשטוף אותה במים עד שהמים יראו צלולים.

  4. בסיר רחב, לקצוץ בצל גדול דק דק עד להשחמה,

  5. להוסיף את השיני שום הקצוצות ואת הכוסמת, לאדות יחד כמה דקות,

  6. ולהוסיף את המים הרותחים,

  7. לתבל בכף גדושה אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס,

  8. מלח וכפית כורכום.

  9. לכסות את הסיר בנייר אפייה ומעליו להניח את המכסה,

  10. לבשל על אש נמוכה עד לספיגת כל הנוזלים.

  11. בתאבון ובהצלחה 🌹