לןגן

עוגת סולת תפוזים עם שקדים מקורמלים בציפוי ממרח לוטוס

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/07/2017 | 06:58
עוגת סולת תפוזים עם שקדים מקורמלים בציפוי ממרח לוטוס

תקציר המתכון: שילוב טעמים מיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את הביצים 10 דק ⏱ עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח

  2. 2) מוסיפים ללא מיקסר את השמן , מיץ תפוזים ומערבבים, מוסיפים את הקמח, סולת,אבקת אפייה ושקדים ומקפלים את כל התערובת ,שופכים לתחתית קפיצית בקוטר 26ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות , אופים בתנור שחומם מראש ל 180🔥 מעלות כ 40 דק⏱ נועצים קיסם במרכז העוגה ואם יוצא ישב אז העוגה מוכנה

  3. 3) הכנת הסירופ

  4. שמים על הגז את המים , סוכר ומיץ למון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק , מקררים מעט ושופכים על העוגה, ממתינים כחצי שעה עד לציפוי

  5. 4) מכניסים את הממרח לוטוס לדק⏱ במיקרוגל ושופכים על העוגה, מפזרים קוקוס או כל דבר שעולה לכם לראש

  6. בהצלחה לכולם