לןגן

פסטה ברוטב רוזה

מאת: עדה כהן, פורסם: 05/07/2017 | 23:02
פסטה ברוטב רוזה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חבילה פסטה (מבשלים לפי הוראות יצרן)

  2. לרוטב : שוטפים 4 עגבניות די רכות וטוחנים שמים במחבת 50 גרם חמאה ומטגנים שן שום קצוצה אפשר יותר שום מוסיפים את העגבניות שטחנו מביאים לרתיחה ומוסיפים חצי מיכל שמנת לבישול מערבבים ומוסיפים מלח פלפל לפי טעם וכפית פפריקה מתוקה או חריפה ערבוב קצר ומורידים מהאש מוסיפים את הפסטה לתוך הרוטב ומגישים בתוספת בולגרית או פרמזן או צהובה מגורדת מי שאוהבת יכולה לפזר מעל גם אורגנו לבריאות עדה