לןגן

פלאפל אש תוצרת בית

מאת: עדה כהן, פורסם: 05/07/2017 | 22:48
פלאפל אש תוצרת בית

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במעבד מזון שמים את החומוס הבצל השום הכוסברה והפטרוזיליה טוחנים הכל מעבירים לקערה ומוסיפים את הלחם מערבבים היטב הכל ביחד מוסיפים את הלימון השומשום הסודה והתבלינים מכסים נותנים מנוחה חצי שעה עד שעה מחממים בסיר שמן עמוק מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים מכניסים לתוך השמן מטגנים עד להזהבה מעבירים לכלי עם נייר סופג ומגישים לצד פיתות הבית צ"יפס חמוצים וטחינה לבריאות עדה