קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן שני בצלים קצוצים דק עד להשחמה , להוסיף אליהם את הטחון בקר ולפורר ולבשל , להוסיף מעט בהרט, פלפל שחור גרוס, מעט מלח ואבקת מרק עוף, לקראת סיום הבישול לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף גם את הצנוברים הקלויים למלית .
להניח במסננת ולקרר .
למלא כל טורטיה במלית.
לגלגל אותה כמו סיגר
לטבול בביצה ואחכ בפירורי לחם מוזהבים .
לטגן בשמן .
בתאבון ובהצלחה 🌹