תקציר המתכון: מוקפץ שחובה להכין ! ממליצה בחום להכפיל כמויות 🍝
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
להכנת הפסטה - להרתיח את הפסטה לפי הוראות יצרן
להכנת המוקפץ - לטגן במעט שמן את השום הכתוש ואת רצועות החזה עוף כ-2 דקות. להוסיף את רצועות הבצל הלבן והפטריות ולטגן כ-3 דקות עד לשקיפות של הבצל. להוסיף את הגזר, הקישואים והפלפל האדום - לערבב, לתבל ולבשל כ-4 דקות . להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב, לבשל 3 דקות ולהגיש חם. לפזר מעט בצל ירוק מעל ובתאבון !