לןגן

פתיתים אחד אחד-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 04/07/2017 | 09:58
פתיתים אחד אחד-דורית כהן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ דק דק עד להשחמה , אפשר לוותר מי שלא אוהבת .

  2. להוסיף כוס פתיתים, לערבב טוב טוב עם הבצל והשמן , ממש עד שהפתיתים יושחמו ,

  3. לאחר מיכן להוסיף כוס ורבע מים רותחים( על כל כוס פתיתים, כוס ורבע מים)

  4. להוסיף מעט כורכום, מלח ופלפל שחור , לא להוסיף אבקת מרק עוף, איתה לא תגיעו לתוצאה של פתיתים אחד אחד , לכסות את הסיר , לבשל על אש בינונית, לא לפתוח את המכסה ולא לערבב, לאחר שכל המים נספגו , להשאיר את הסיר סגור לעוד חצי שעה לפחות , מתחייבת לתוצאה של פתיתים אחד אחד, ללא גושים ולא דביקים .ניתן גם לפזר פטרוזיליה יבשה

  5. בתאבון ובהצלחה 🌹