לןגן

פאי פיצוחים משגעעעע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 04/07/2017 | 08:01
פאי פיצוחים משגעעעע

תקציר המתכון: מי שלא הכינ/ה את הפאי פיצוחים שלי עוד לא מבינ/ה כמה מפסיד/ה!!! בלי הרבה שמנות מתוקות ובלי יותר מידי כאב ראשששש🤕🤕🤕 יאללה נכין את החומרים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 300 גר' פיצוחים קלויים איזה שתבחרו וכן טוב שהם מלוחים לשבור את המתיקות הכל תחת שליטה חברים!!! חצי בקבוק סירופ מייפל

  2. 100 גר' חלווה מגורדת, תבנית גודל 25 של פאי... ובצק פריך! ❤סיון מלול❤

  3. לכו לפי השלבים הכל יהיה לכם מובן...

  4. להמיס 100 גר' חמאה שהיא מתקררת להוסיף ביצה 1 L, כוסות קמח 2, ו- 3/4 כוס אבקת סוכר לערבל הכל לבצק אחיד. לשטח על התבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש לחצי אפייה 10 דק'.

  5. להוציא את הפאי לפזר את כל החלווה וכל הפיצוחים ולהכניס שוב לתנור עד להזהבה יפה ושהחלווה נמסה... להוציא לשפוך חצי בקבוק סירופ מייפל על כל העוגה ולהכניס לעוד 8 דק' בלבד ולכבות. בהצלחה! ממכרת באחריות שתפו אותי בתמונות אם הכנתם❤