קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים כפית סילאן מערבבים ומורידים מהאש מוסיפים את הבצל שטיגנו לקערה עם הבשר והתבלינים לשים הכל ביחד (ללוש היטב כמה דקות טובות )
אוטמים עם ניילון נצמד ומעבירים למקרר למנוחה חובה!!! כמה שעות טובות
יוצרים קציצות על מנת לקבל קציצת המבורגר עגולה ומדויקת יש להשתמש ברינג משומן לפי הגודל הרצוי שאתן מעדיפות לוקחים חתיכה מהבשר ומשטחים בעזרת האצבעות מרימים בזהירות את הרינג ומטגנים במחבת פסים לוהטת עד קבלת צבע זהוב משני הצדדים
קל מאוד והטעםםם הורס !!
לבריאות עדה