לןגן

לחם מקמח מלא

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 03/07/2017 | 10:17
לחם מקמח מלא

תקציר המתכון: קריספי בחוץ אורירי בפנים ♥️

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר מתחילים עם הקמח והיבשים ואז שמים מים לאט לאט 2 כוסות בהתחלה מוסיפים את השמן

  2. ממשיכים ללוש לאיחוד בצק ואז מוסיפים מלח ,מרקם של בצק דביק שניתן לעבוד איתו ושמים התפחה שעה, מורידים אויר מחלקים את הבצק 6 חלקים , על משטח מקומח מכינים צורה ללחם עם סכין עושים פסים ומניחים שוב להתפחה עד הגדלת הנפח , תנור מחום ל250 מעלות על רשת שמים את הלחם בתנור ממליצה תבנית עם מים ולאחר רבע שעה להוריד על 220 מעלות מוציאים שהלחם משחים , למי שיש אבן שמוט לחמם את התנור עם האבן 275 מעלות 20 דקות ולהוריד לחום 250 מעלות ולאפות

  3. טיפ : בסיום הלישה לקחת את הבצק בידיים ולזרוק אותו חזק על השיש ושוב להרים את הפעולה לבצע לפחות חמש פעמיים בהצלחה