לןגן

קינמונים - חמאה וקינמון

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 03/07/2017 | 10:02
קינמונים - חמאה וקינמון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח חלב וחמאה ולקרר

  2. להכניס את הקמח השמרים והסוכר ולהוסיףבהדרגה את החלב עם החמאה ויתר המרכיבים. להתפיח. לחלק לשני כדורים.

  3. לפתוח/לרדד על משטח מקומח לעלה .. למרוח חמאה קינמון וסוכר חום לגלגל לרולדה ולחתוך לסדר בתבנית עם נייר אפיה להתפיח למרוח בביצה

  4. ולאפות בתנור שחומם מראש. 180 מ כ 40 ד לפי התנור שלכם.

  5. לאחר האפיה לזגג במי סוכר. תהנו הילה מהכמות יוצאות 2 רולדות קינמון.