קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטגן בצל גדול קצוץ דק עד להשחמה .
בקערה , לערבב את הבשר
עם הבצל עם חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק,
4 שיני שום כתושות, ביצה,
פירורי הלחם ,
להוסיף מעט בהרט, אבקת מרק עוף, מלח ופלפל שחור גרוס , לערבב טוב ולהניח במקרר כחצי שעה לספיגת הטעמים.
בסיר רחב , לטגן בצל קצוץ דק עד להשחמה , להוסיף עגבניה קלופה חתוכה לקוביות, שני שיני שום כתושות , שתי כפות רסק עגבניות , פפריקה מעושנת, אבקת מרק עוף, פלפל שחור גרוס ומעט מלח,
להוסיף כוס וחצי מים רותחים ולבשל עד לריכוך ,
ליצור כדורים מתערובת הבשר, להניח בסיר ולבשל על אש בינונית עד לריכוך הקציצות ,
ניתן להוסיף אפונה עדינה/ שעועית/ חומוס/ שומר .
ניתן להוסיף מים במידת הצורך.
לקראת סוף הבישול להוסיף מעט פטרוזיליה קצוצה מעל.
בתאבון ובהצלחה 🌹