תקציר המתכון: קציצות רכות ונימוחות בהשראת המתכון של אורה ארגוב כשבתוך הסיר מתבשלים גם תפוחי אדמה שסופגים את הרוטב הנפלא.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לערבב ..את המרכיבים להכנת הקציצות. לטעום את התערובת ולשפר טעמים. להכניס את התערובת למקרר.
להכין רוטב : לטגן בצל, לאחר שהבצל הזהיב להוסיף את 2 הגמבות ליצוק 2 כוסות מים כשהרוטב רותח להוסיף - 1 כף פפריקה, מעט כרכום 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה קצוצה, 1/3 כף מרק עוף ולערבב ..להנמיך להבה ולבשל כ-8 דקות. ליצור קציצות בעזרת ידיים משומנות או רטובות לתוך הרוטב...להמשיך בישול על אש קטנה. בערך כחצי שעה.
אפשר להוסיף חתיכות מ- 5 תפוחי אדמה אדומים ולהמשיך ולבשל על אש קטנה כשעה וחצי ומדי פעם לצקת על תפוחי האדמה מהרוטב. עד שהתפוחים רכים.