לןגן

קציצות עוף - בתוספת תפוחי אדמה - ארוחה בסיר אחד

מאת: מירי גולני, פורסם: 03/07/2017 | 01:58
קציצות עוף - בתוספת תפוחי אדמה - ארוחה בסיר אחד

תקציר המתכון: קציצות רכות ונימוחות בהשראת המתכון של אורה ארגוב כשבתוך הסיר מתבשלים גם תפוחי אדמה שסופגים את הרוטב הנפלא.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב ..את המרכיבים להכנת הקציצות. לטעום את התערובת ולשפר טעמים. להכניס את התערובת למקרר.

  2. להכין רוטב : לטגן בצל, לאחר שהבצל הזהיב להוסיף את 2 הגמבות ליצוק 2 כוסות מים כשהרוטב רותח להוסיף - 1 כף פפריקה, מעט כרכום 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה קצוצה, 1/3 כף מרק עוף ולערבב ..להנמיך להבה ולבשל כ-8 דקות. ליצור קציצות בעזרת ידיים משומנות או רטובות לתוך הרוטב...להמשיך בישול על אש קטנה. בערך כחצי שעה.

  3. אפשר להוסיף חתיכות מ- 5 תפוחי אדמה אדומים ולהמשיך ולבשל על אש קטנה כשעה וחצי ומדי פעם לצקת על תפוחי האדמה מהרוטב. עד שהתפוחים רכים.