לןגן

לחמעג'ון

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 02/07/2017 | 05:09
לחמעג'ון

תקציר המתכון: מאפה טעים קריספי עם בשר

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. ללוש בצק רך ומעט דביק, ולהתפיח למשך שעה.

  2. לערבב את התערובת של המילוי ולשים במקרר לספיגת טעמים.

  3. על משטח משומן לחלק את הבצק לגודל הרצוי. (אני חילקתי ל 21 כדורים וכיסיתי עם שקית).

  4. עם ידיים משומנות לפתוח כל כדור לעיגול (לא דק מידיי) ולהניח על מגש מרופת בנייר אפייה.

  5. עם ידיים משומנות לכדרר קציצה ולשטיח על הבצק, לטפטף מעל שמן זית.

  6. לאפות בתנור שחומם מראש 200 מעלות.