לןגן

לחם

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 30/06/2017 | 03:54
לחם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר שמים את

  2. קילו קמח

  3. 2 כפות שמרים

  4. כף סוכר

  5. כף משפר אפיה תשאלו אותי זה חובה 😍

  6. מתחילים לאט לאט עם מים מגיעים למרקם של התחלת בצק ומוסיפים 3/4 כוס שמן לשים שתי דקות ומלח נוסיף שיש לנו בצק

  7. לשים לפחות עוד שבע דקות

  8. מתפיחים שעה מורידים אויר עם ידיים משומנות ויוצרים קיפול שאותו נבצע מארבע צדדים של הבצק נהפוך שוב לכדור נתפיח חצי שעה ושוב מורידים יוצרים לחם עגול ונותנים התפחה של עוד חצי שעה מורחים ביצה עם כף מים וכף חומץ

  9. תנור מחממים 200 מעלות עם תבנית מים לאדים או קוביות קרח בזמן האפייה

  10. אופים עד השכמה