תקציר המתכון: נמסה בפה 💋
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה לתחתית
1)שמים בקערה את הקמח של שמרית
ושופכים את השמנת מתוקה עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק, מכניסים לקירור לחצי שעה ⏱
1) מרדדים את הבצק וקורצים עיגול בקוטר 24 ס"מ עם טבעת לעוגה
2) מרפדים טבעת לעוגה בקוטר 24 ס"מ
בנייר אפייה אבל קודם כל נייר כסף ולאחר מכן נייר אפייה ועוטפים את הטבעת בנייר ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ15 דק ⏱
אופן ההכנה העוגה
3) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה מדי
4) מערבבים את הגבינות עם החלמונים , קורנפלור, פודינג וניל ותמצית וניל
5) ממיסים את השוקולד לבן במיקרוגל אך לא בבת אחת בפולסים קטנים ומערבבים ומכניסים אותו לתערובת הגבינות
6)מכניסים את החלבונים לתערובת הגבינות אך בהדרגה ובתנועת קיפול תמיד , חותכים רצועות בגובה הדפנות ושמים אותם סביב ומשמנים
8) שופכים את התערובת לתבנית ושמים תבנית מים רותחים בתחתית התנור ואופים
25 דק⏱ראשונות לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
לאחר מכן מורידים את החום ל160 מעלות לעוד שעה ולא פותחים את התנור עד שהעוגה מתקררת לגמרי