לןגן

טופו עם פטריות וקישואים בחלב קוקוס

מאת: Rachel Lahav, פורסם: 29/06/2017 | 13:14
טופו עם פטריות וקישואים בחלב קוקוס

תקציר המתכון: ארוחה מטריפה קלת הכנה ודלת קלוריות

קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים עד להזהבה את הטופו בתרסיס שמן.

  2. מוספים ירקות ומטגנים עוד קצת. אפשר להוסיף מעט מים לריכוך.

  3. מוסיפים 2 כפות חלב קוקוס וממשיכים לבשל תוך ערבוב עד שהנוזלים נעלמים . הופכים את המרכיבים תוך כדי לצריבה משני הצדדים.

  4. מוסיפים כף רוטב סויה וממשיכים בבישול עד שהירקות מוכנים לאכילה.

  5. אפשר להוסיף ליד :

  6. פרוסות תפוח אדמה אפוי בתנור

  7. על נייר אפיה מניחים פרוסות דקות של תפוח אדמה בינוני מעט רוזמרין או טימין, רבע כוס מים וכמה שיני שום. אופים בחום של 200 מעלות עד שהמים נעלמים ויוצאות בועות חומות על התפוח אדמה.

  8. כל המנה ארוחת ערב בתאבון